vanavond vroeg onder de wol...

dekbedden

Ieder seizoen is geschikt om eens op tijd onder de wol te kruipen. Of onder het dons. Of onder zijde. Of katoen… Voor iedereen bestaat een geschikt dekbed. Bijvoorbeeld een vier-seizoenen dekbed. In de zomer enkellaags en in de winter een extra laag eraan bevestigd. Allemaal met een perfecte afwerking. 

hoofdkussens

Een kussen kopen betekent een kussen uitproberen en u laten adviseren. Het verschilt nogal of u een buikslaper, rugslaper of zijslaper bent. Heeft u brede of smalle schouders en wat voor matras heeft u. Komt u daarom gewoon naar ons slaapcentrum en onze adviseurs stellen u juiste vragen en zij zien hoe u ligt.

Het juiste kussen kan voor u gevuld zijn met natuurlatex of u slaapt beter op een kussen gevuld met donsveertjes. Meysen slaapcomfort heeft ook kussens gevuld met zijde of katoen. Uiteraard kunt u bijpassende slopen in uw eigen smaak vinden in het uitgebreide assortiment.

Meysen Homecollectie Contourkussen

Het Meysen Home Collectie Contourkussen heeft een kern van Vita Talalay Natuurlatex. De katoenen tijk is gevuld met 90% Europese eendendons. Wij leveren het 50 x 70cm kussen in de uitvoeringen medium en stevig. Uit voorraad leverbaar voor € 149,-

logo Meysen Home collectie